slide9 slide8 slide7 slide6 slide5 slide4 slide3 slide2 slide1

Disclaimer

Verpakkings Industrie Veenendaal B.V. stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze producten en een bezoek brengt aan één van onze sites. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten. Aan de inhoud van deze site kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. 

Afbeeldingen
Helaas zijn wij niet in staat om van al onze (exacte) afbeeldingen weer te geven, die overeenkomen met aanbieding of berekening. Het kan voorkomen dat getoonde model niet overeenkomt, waarvoor de aangegeven vanafprijs geldt. 

Copyright
Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze site, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan Verpakkings Industrie Veenendaal B.V. of haar licentiegevers. 
Informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Verpakkings Industrie Veenendaal B.V.. 

Virussen en veiligheid
De site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden. 

Andere sites
Deze site kan tevens links bevatten naar externe sites. Verpakkings Industrie Veenendaal B.V.is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze sites. 

Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kunt u zich richten tot Verpakkings Industrie Veenendaal B.V. Wageningselaan 98 - 3903 LA Veenendaal

* Verpakkings Industrie Veenendaal B.V. ,gevestigd aan de Wageningselaan 98 3903 LA te Veenendaal, de oplossing bij verpakkingsproblemen.