slide9 slide8 slide7 slide6 slide5 slide4 slide3 slide2 slide1

Rollen folie op maat laten snijden

Wilt u graag rollen folie op maat laten snijden? Zoekt u een bedrijf dat dit voor u uit kan voeren? Bekijk dan eens de website van Widruflex. Widruflex is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en bewerken van verpakkingsmaterialen en hét adres wanneer u rollen folie op maat wilt laten versnijden. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld als bekend begrip op het gebied van verpakkingsmaterialen. Zowel klanten binnen de groothandel, detailhandel en industrie hebben hun weg naar ons weten te vinden voor het snijden van rollen folie. Wanneer u rollen folie laat snijden door ons team bent u ervan verzekerd dat wij uw opdracht zeer nauwkeurig en volgens uw wensen uitvoeren. Bij ons staat klantvriendelijkheid, service, betrouwbaarheid en kwaliteit voorop. Wanneer u niet zit te wachten op het verpakken van uw producten kunnen wij dit voor u realiseren. Wij beschikken over de kennis en middelen om rollen folie te versnijden en maken de door u gewenste verpakking. Heeft u een bepaald verpakkingsprobleem? Wilt u graag rollen folie laten snijden? Neem dan contact met ons op of bekijk onze website. Wij staan graag voor u klaar.Rollen folie snijden

Rollen folie snijden in de gewenste afmeting

Naast het oplossen van verschillende verpakkingsproblemen verzorgt Widruflex ook het versnijden van rollen folie. De speciale snijmachines kunnen rollen folie versnijden naar de gewenste kleinere afmetingen. Deze afmeting bepalen we uiteraard geheel in overleg met de klant. Wilt u graag een andere rollengte dan de standaard lengte? Widruflex snijdt de folie op het gewenste formaat en/of rollengte. Dit kan uit zowel gebruikersrollen als uit moederrollen. In één productiegang kunnen tot wel 6 banen worden versneden en gewikkeld. Heeft u folie nodig in een door u gewenste afmeting? Kies er dan voor om rollen folie te laten snijden door het team van Widruflex.

Eisen rollen folie snijden

Wanneer u rollen folie wilt laten snijden op de door u gewenste maat is Widruflex beslist uw aangewezen partner. Wij beschikken over speciale snijmachines, vakmanschap en technieken om rollen folie te versnijden in de door de klant gewenste maten. Wilt u een afwijkende maat laten maken? Wij realiseren dit graag. Wanneer u rollen folie laat snijden door Widruflex bent u verzekerd van:

  • Kwaliteit
  • Snelle levering
  • Optimale verpakkingsmaterialen
  • De door u gewenste maat
  • Eerlijke tarieven

Kortom, genoeg redenen om uw rollen folie te laten snijden door Widruflex.

Rollen folie snijden en net verpakt

Wilt u graag rollen folie laten snijden door een gespecialiseerd bedrijf? Bekijk dan eens onze website. Widruflex werkt op een nette en hygiënische wijze en verpakt de materialen desgewenst in folie. Heeft u bepaalde verpakkingsproblemen? Wij lossen dit graag op. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over rollen folie snijden.

 

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring