slide9 slide8 slide7 slide6 slide5 slide4 slide3 slide2 slide1

Rollen overwikkelen

Heeft u te maken met rollen met een slechte wikkeling? Laat dan rollen overwikkelen bij Widruflex. Widruflex is een flexibele organisatie die al meer dan 20 jaar actief is met het vervaardigen en bewerken van verpakkingsmaterialen voor groothandel, detailhandel en industrie. Door onze ervaring kunnen wij rollen op verschillende manieren overwikkelen. Wij maken een rol weer bruikbaar door deze te overwikkelen. Widruflex wikkelt de rollen opnieuw op volgens de gewenste wijze, zodat het verpakkingsproces snel kan worden vervolgd. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en zetten graag de beste middelen in tijdens rollen overwikkelen. Alle orders worden op een snelle wijze verwerkt volgens de wensen van de opdrachtgever. Wilt u rollen laten overwikkelen? Neem dan contact met ons op. Widruflex werkt op een nette en hygiënische wijze en verpakt de materialen desgewenst in folie of dozen voorzien van een etiket met T&T-tracing. Meer informatie over verpakkingsproblemen of rollen overwikkelen? Neem gerust contact met ons op.Rollen overwikkelen

Rollen overwikkelen voor verpakkingsproblemen

Heeft u problemen met het verpakken van de door u ontwikkelde producten? Wilt u verpakkingen naar uw klanten kunnen sturen zonder hier lang mee bezig te zijn? Voorkomen dat het verpakkingsproces stil komt te liggen? En op zoek naar een bedrijf dat rollen kan overwikkelen? Widruflex helpt u graag. Wij zijn al vele jaren actief in het oplossen van verpakking problemen en rollen overwikkelen. Bent u benieuwd welke problemen wij kunnen verhelpen? Bekijk dan de Widruflexwijzer. Zo kunt u problemen hebben met:

  • Het formaat
  • De looprichting
  • De kokers
  • De rolwikkeling
  • De bedrukking

Er is een probleem met de wikkeling van de rollen. Ze zijn te slap gewikkeld. De rollen zijn getelescopeerd. De kern zit los of de looprichting of de positie van de bedrukking klopt niet. Widruflex biedt de oplossing. Maak een afspraak voor rollen overwikkelen.

Rollen overwikkelen en passende oplossingen

Wilt u rollen laten overwikkelen? Te maken met problemen met verpakkingsmaterialen? Door het tijdig signaleren van problemen met verpakkingsmaterialen kan stilstand van het verpakkingsproces worden voorkomen. Graag doen wij dit voor u. Widruflex kan in de meeste gevallen uitkomst bieden in het oplossen van deze problemen, waardoor het productieproces snel kan worden hervat en afgekeurde verpakkingsmaterialen alsnog kunnen worden gebruikt. Het resultaat is geen tijdsverlies en efficiënt gebruik van het verpakkingsmateriaal! Dat wilt u toch ook? 
Meer informatie over rollen overwikkelen? Heeft u een specifieke vraag of benieuwd naar de kosten? Neem contact met ons op.

 

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring